TRIGOSAMINE – hijaluron, glukozamin, kondroitin, tablete

Fiziološki se zglob konstantno troši i obnavlja. Ukoliko je nedovoljan unos hranjivih tvari za zglobove hranom (glukozamin, kondroitin, MSM, omega masne kiseline…) obnova zglobne hrskavice je sporija od njenog trošenja pa dolazi do propadanja (bolni pokreti zglobova, prolazne upale, oticanje i ukočenost).

Trigosamine® Max Strength sadrži glukozamin i kondroitin specijalno oblikovane i u optimalnim omjerima kako bi se osigurala najbolja apsorpcija i učinkovitost. Formula je obogaćena hijaluronatom i vitaminom D3 koji dodatno podupiru zdravlje kostiju i mišića.

Dnevna doza: jedna tableta

Opis

Kako bi osigurao najbolje rezultate Trigosamine® Max Strength sadrži aktivne tvari klinički ispitane u više stotina znanstvenih studija.

Za razliku od ostalih preparata na tržištu Trigosamine® Max Strength osigurava točno količinu i kombinaciju SADRŽANIH aktivnih tvari. Inovativna tehnologija izrade Caplets-a omogućava ravnomjernu distribuciju i otpuštanje glukozamina u organizmu tijekom 24 sata.

Neto količina: 90 tableta (=40,44 g)

Upute za upotrebu: Jedna tableta na dan uz obrok ili po preporuci stručne osobe

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Sadrži glukozamin porijeklom iz rakova. Osobe alergične na morske plodove ne bi trebale konzumirati ovaj proizvod.

Sastojci u dnevnoj dozi

Vitamin D (kao kolekalciferol)  8,3 mcg   166% PU*
Glukozamin (kao glukozamin hidroklorid)  416 mg
Kondroitin (kao kondroitin sulfat)  319 mg
Hijaluronska kiselina  10 mg
<< Povratak