LIPANJ – DUOPAKET Ultra CoQ10 + Magnezij

Tijekom mjeseca lipnja u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama potražite duo-pakiranje Twinlab ULTRA CoQ10 + Twinlab MAGNEZIJ gratis (u vrijednosti 99,94 kn).

 

Opis

CoQ10 je prirodna tvar koja se sintetizira u organizmu, a čija sinteza opada starenjem. Poznato je da je CoQ10 esencijalan je za proizvodnju stanične energije potrebne za rad mišića i druge fiziološke funkcije pa ne čudi da su simptomi nedostatka umor, slabost i bezvoljnost. Na smanjenje CoQ10 utječe i stres, kronične bolesti, uzimanje pojedinih lijekova i neadekvatna prehrana pa količine treba nadopuniti preko dodataka prehrani. U stanicama kože CoQ10 djeluje kao snažni antioksidans pa se često nalazi u kozmetičkim pripravcima za umornu atoničnu kožu i protiv bora.

U promotivnom pakiranju gratis magnezij koji također sudjeluje u stvaranju energije pa učinkovito doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij se posebno preporučuje uzimati ljeti kada se pojačano troši zbog znojenja, a grčevi u nogama i nemiran san su česta pojava.

<< Povratak